Algemene informatie en vragen

 

De Mutssja's
De Mutssja's zijn gemaakt van rek- en wasbare stoffen, zodat ze bij iedereen passen (one size).

Als je wilt weten hoe je het sjaaltje om de muts knoopt klik dan hier. Als je een Mutssja bestelt betekent dit dat je een muts én een sjaaltje krijgt, deze variëren in prijs van € 19.00 tot € 25.50. Je kan ook losse sjaaltjes bestellen die variëren in prijs van € 4,95 tot € 6,50.

Sjaals
De sjaaltjes, die niet aan de mutsjes vastzitten, zijn gemaakt van allerlei soorten (handwas) stof, die qua kleur op de mutsjes zijn afgestemd. Je kan meerdere sjaaltjes bestellen bij een basiskleur muts.
De maat van de sjaaltjes is ongeveer 13 à 15 cm bij 170 cm. 
De maat van de effen en speciale gelegenheden sjaaltjes is ongeveer 13 à 15 cm bij 190 cm.

Actie: gratis sjaaltje!
Als je een bestelling hebt geplaatst hoger dan €70.00 (of meer) mag je een gratis sjaaltje uitzoeken. (Geldt niet voor de speciale gelegenheden sjaaltjes). Zoek een sjaaltje uit, doe het in je tasje en automatisch is dat sjaaltje gratis.
Dit geldt jammer genoeg niet als je Buff's heb besteld.


Telefonische bestellingen en vragen.
Je kan ook telefonisch je bestelling doorgeven (030 2746755) mag 7 dagen per week tot 21.00. ​
Neem ik niet op dan geeft mijn telefoon aan dat er gebeld is en ook je nummer, tenzij je met een "anoniem"nummer belt. Ik bel altijd terug.

Ook met vragen over de Mutssja's kan je bij mij terecht.

Mijn e-mail is: info@mutssja.nl 

Worden de Mutssja's vergoed door mijn zorgverzekeraar?
De Mutssja's en buff's worden door verschillende zorgverzekeraars vergoed. Neem contact op met je zorgverzekeraar of zij alternatieve hoofdbedekkingen vergoeden. Om je bestelling vergoed te krijgen heb je een factuur nodig, deze krijg je via de mail zodra je bestelling opgestuurd is.

Waar worden de Mutssja's gemaakt?
Alle Mutssja's worden speciaal voor Goedgemutst in Nederland gemaakt. Het grootste deel doe ik helemaal zelf, maar bij het naaien heb ik hulp van mijn coupeuse. Het is een eerlijk product er komen dus geen onderbetaalde kleermakers of kinderhandjes aan te pas. 

Wat is het verschil tussen de soorten stoffen tricot, velours en rekbare badstof?
De tricot mutsjes (stof waar t-shirts van gemaakt worden) zijn in principe het beste geschikt voor warm weer.
De velours mutsjes geven meer "volume" op je hoofd omdat het een dikkere stof is. De stof oogt stijlvoller, er zit namelijk een licht glans op.
De badstof mutsjes zitten qua dikte van de stof tussen de tricot en de velours in.
Alle drie de stoffen zijn zacht en tevens rekbaar en zitten comfortabel op je gevoelige en tere hoofdhuid.

Krijg ik preceis hetzelfde als op de foto?
Je krijgt de combiantie die je ziet op de foto, alleen maak ik de foto van sommige Mutssja's met een tricot of met een velours Mutssja. Daardoor ziet de foto van de de ene Mutssja van die kleur en anders uit dan de andere. Is er verschil in kleur tussen tricot of velours dan vraag ik altijd via de mail welke stof je voorkeur heeft.
 

Mag ik de gekochte Mutssja's of sjaaltjes ruilen?
Natuurlijk mag dat (zonder opgaaf van reden uiteraard), zodra ik ze in goede orde heb ontvangen stuur ik je nieuwe keuze op. Je moet wel rekening houden met nogmaals portokosten voor het opsturen van de Mutssja('s) die je wilt ruilen en de portokosten om je nieuwe keuze op te sturen. Wil je mij eerst op de hoogte stellen via de mail of telefoon (030-2746755) en doe je een briefje in de enveloppe met je naam, ordernummer en het product dat je wilt hebben? Geef je het pakje bij het postkantoor af en doe je het niet in de brievenbus, dit ivm kwijtraken? 

Jammer genoeg ben ik niet aansprakelijk voor het niet arriveren van een retour bestelling door fouten bij Postnl of de klant.

Mag ik de gekochte Mutssja's of sjaaltjes retour zenden?
Natuurlijk mag dat (zonder opgaaf van reden uiteraard), zodra ik ze in goede orde heb ontvangen stort ik het bedrag minus de portokosten, die ik gemaakt heb, op je rekening. Hou je er wel rekening  mee dat dan eventueel het gratis sjaaltje en de portokosten wel in rekening gebracht worden mocht je niet meer aan de voorwaarden voldoen om deze te krijgen? Dat betekend indien je de bestelling retour stuurt ik wel portokosten gemaakt heb en dus van het totale bedrag aftrek. Wil je mij eerst op de hoogte stellen via de mail of telefoon (030 2746755) en doe je een briefje in de enveloppe met je naam en ordernummer. Alleen de postcode is niet voldoende.
Geef je het pakje bij het postkantoor af en doe je het niet in de brievenbus, dit ivm kwijtraken?

Jammer genoeg ben ik niet aansprakelijk voor het niet arriveren van een retour bestelling door fouten bij Postnl of de klant.

Wat is in goede orde ontvangen?
Binnen 7 dagen

 • Niet gedragen
 • Niet gewassen
 • Geen parfumluchtjes
 • Niet naar rook ruiken
 • Geen losse haren
 • Geen make-up
 • Niet beschadigd
 • Niet veranderd
 • Kortom zoals jij ook een gekocht artikel zou willen ontvangen.

Jammer genoeg ben ik niet aansprakelijk voor het niet arriveren van een retour bestelling door fouten bij Postnl of de klant.

Hoe lang duurt het voordat ik de Mutssja's zal ontvangen?
Als je via Ideal betaalt, mits voor 14.00, stuur ik je Mutssja's dezelfde dag op.

Met een overschrijvingkaart kan je maximaal op 5 tot 10 dagen rekenen. Op wat voor een manier je ook betaalt je bstelling stuur ik dezelfde dag, nadat het bedrag op mijn KNAB rekening staat voor 14.00, op. Op zaterdag en zondag wordt er geen post verstuurd.

Heb je met spoed je Mutssja´s nodig neem dan contact met me op, 030 2746755, en we vinden een oplossing.

Wat zijn de porto- en administratiekosten?
Bij een bestelling boven de € 60.00 betaal je geen portokosten, webwinkel berekent dat automatisch.
Overige verzendkosten € 4.50.

Kan ik buiten Nederland een bestelling plaatsen?
Mocht je willen bestellen buiten Nederland is dat geen probleem. De winkel berekent automatisch de portokosten zodra je het land van bestemming invult.

Bestellingen naar het buitenland worden altijd aangetekend verstuurd, anders neem ik niet de verantwoording dat je bestelling aankomt.  
In België vraagt men om een handtekening en je ID dus let daarop!
De webwinkel berekent automatisch een bestelling van maximaal 3 Mutssja's. Bestel je meer 3 Mutssja's dan mail ik je, nadat de bestelling bij mij is aangekomen,  je het exacte bedrag.

Bestel je maximaal 3 Mutssja's € 13.10 (aangetekend in een enveloppe).

Bestel je meer dan 3 Mutssja's € 13.50 (niet aangetekend in een pakket).

Bestel je meer dan 3 Mutssja's € 18.50 (aangetekend in een pakket).

Kan ik buiten Europa een bestelling plaatsen?
Mocht je willen bestellen buiten Europa is dat geen probleem. Mail me je bestelling door (m.b.v. de bestelnummers) en ik mail je per omgaande de porto en verpakkingskosten door. Bestellingen naar het buitenland worden altijd aangetekend verstuurd, anders neem ik niet de verantwoording dat je bestelling aankomt. 

Aangetekend: € 27.00 (in een pakket).

Niet aangetekend € 19.50 (in een pakket)

Kan ik ook meerdere sjaaltjes bij een muts bestellen?
Geen probleem! Kijk daarvoor bij producten en dan bij "extra sjaaltjes" en "losse effen sjaaltjes", daar vind je alle sjaaltjes die ik in mijn collectie heb. 

Hiermee heb je de mogelijkheid om met verschillende sjaaltjes je eigen Mutssja te creëren waar jij je fijn bij voelt.

Moet ik de combinaties die op je site staan bestellen?
Je kan zelf ook combinaties maken, laat je eigen creativiteit op volle toeren draaien. 

Er zoveel verschillende soorten, maten en kleuren Mutssja’s, dat je er geheel je eigen stijl mee kunt ontwikkelen en met het uiteenlopende aanbod van mutsjes en sjaaltjes eindeloos kunt variëren tot iets waarbij jij je prettig bij voelt. Hiermee laat je toch een stukje van jezelf zien in tijden dat je je misschien helemaal niet jezelf voelt. Staat je ideale combinatie er niet bij? Bel (030 2746755) of mail (info@mutssja.nl) me dan! ​
Neem ik niet op dat geeft mijn telefoon aan dat er gebeld is en ook je nummer, tenzij je met een "anoniem"nummer belt. Ik bel altijd terug.
Wil je zelf stof kopen en daar Mutssja's of sjaaltjes van laten maken doen we dat natuurlijk graag voor je!

Ik heb een klein/groot hoofd geeft dat problemen?
De mutsjes zijn gemaakt van rekbare stoffen en zijn in principe één maat. Mocht je het mutsje te los of te strak vinden zitten mail of bel me (030-2746755) en zal mijn uitereste best doen om het voor je op te lossen.

 • Als je een mutsje groter wilt laten maken, bel/mail me dan voor een prijsopgave. (let wel: dit kan niet bij alle kleuren en/of stoffen)
 • Een mutsje kleiner (laten) maken wordt kosteloos gedaan. Ik vraag dan wel portokosten (€ 2.49 - €3.32). Je moet wel rekening houden met nogmaals portokosten voor het opsturen van de Mutssja('s) die je wilt ruilen en de portokosten om je nieuwe keuze op te sturen.

Wasvoorschriften:
De mutsjes zijn wasbaar in de wasmachine (30 graden) maar om erg kreuken te voorkomen kan je ze beter met de hand wassen. Om kreuken te voorkomen kan je ze daarna het beste liggend laten drogen, of hang ze bijvoorbeeld over een kraan/douchekop.

De velours mutsjes kunnen na het wassen op dezelfde manier gedroogd worden en dan, om ze weer lekker zacht en volumineus te krijgen, in de droger even laten mee draaien met een was die bijna droog is.

Kan ik een folder bestellen: 
Deze infomatie is niet geldig voor verpleegkundigen die folders voor hun patiënten willen bestellen, mail daarvoor naar Cynthia

Mijn folder kan je downloaden via mijn site en dan zelf printen. Ook om kosten te drukken stuur ik liever geen folder op. Ik heb ook geen catalogus waar al mijn modellen/combinaties, door de steeds wisselende collectie qua kleuren inspringend op het modebeeld, in staan. Vaak print men zelf een gedeelte van de combinaties waar je voorkeur naar uitgaat uit, zodat je op je gemak ze nog eens goed kan bekijken.

Mocht je ondanks deze vragen en antwoorden toch nog vragen hebben bel me gerust op (030 2746755). ​
Neem ik niet op dan geeft mijn telefoon aan dat er gebeld is en ook je nummer, tenzij je met een "anoniem"nummer belt. Ik bel altijd terug.
Mailen mag natuurlijk ook.

Als je uit mijn aanbod geen keus kan maken, zal ik proberen of ik aan jouw wensen kan voldoen. 
Wil je zelf stof kopen en daar Mutssja's of sjaaltjes van laten maken doen we dat natuurlijk graag voor je!

Vragen staat vrij!