De reacties zijn vanaf april niet meer geplaatst omdat bij het wisselen naar de nieuwe website ik niet in de mogelijkheid ben geweest de nieuwste reacties te plaatsen.

Marieke - 10/04/2018 om 15:03

Heb ik je aan de telefoon en vergeet ik je helemaal te zeggen "hoe prachtig zij zijn!"


Fijn dat je het zo accuraat regelt.

Dea - 19/03/2018 om 16:08

Hartelijk dank voor het Mutssje ik heb het gisteren nog ontvangen met de post en ben er erg blij mee dank je wel. Ik ga hem met de kerst al dragen en ben ook blij met de andere Mutsjes gelukkig dat jij er bent Heb me goed gevoeld met de kerstdagen dank je wel!

Sandra - 19/03/2018 om 16:08

Ik heb borstkanker en krijg een gemo en bij deze gemo wordt ik dus kaal.wat ik al was ongeveer twee weken na de eerste Heb via ziekenhuis een heleboel site s gehad en die van jullie sprong eruit ziet er perfect uit en de uitleg is prima.

Carin - 19/03/2018 om 16:07

Drie weken na mijn eerste chemo begon mijn haar uit te vallen. En nog weer vijf weken later begon ik zo kalend te worden, dat ik de Mutssja ben gaan dragen. De stroken mutssja is wat te groot voor mijn hoofd en zit daardoor niet zo prettig (ik voel 'm de hele tijd zitten). Maar de gewone mutssja bevalt wel erg goed. Ik heb er nu twee en ze zitten perfect, ook na veel dragen. Ik heb er al diverse complimenten over gekregen en heel wat mensen vragen waar ik dat leuke hoofddoekje/mutsje vandaan heb. Het voelt een beetje als een mooie accessoire bij mijn kleding en het maakt dat het kaal zijn niet zo moeilijk is. Dankjewel daarvoor! Heel veel succes gewenst met je fijne webshop en dat je nog maar veel vrouwen blij mag maken

Mineke - 19/03/2018 om 16:06

Je zending is in goede orde ontvangen - dank! De sjaaltjes en het mutsje zien er mooi en vrolijk uit. Als ik de spulletjes een tijdje in gebruik heb zal ik je laten weten hoe het bevalt.

Jeannette - 19/03/2018 om 16:06

Ik ben er heel blij mee. Door bestraling heb ik een grote kale plek op mijn achterhoofd. Ik ga de mutsjes gebruiken in plaats van een haarstuk. Voor de zomer zal ik zeker nog meer bestellingen doen.

Renata - 19/03/2018 om 16:05

Ik heb ze gisteren ontvangen en wil alvast 1 ding kwijt en dat is dat ik ze echt heel mooi vind. Ondanks dit hoop ik dat ik het dragen ervan nog even uit kan stellen maar het is oprecht fijn om te weten dat er nu iets op de plank ligt dat er gewoon mooi uitziet.

Sandra - 19/03/2018 om 16:05

Heb de bestelling binnen wat zijn het fijne mutsjes vooral die voor de nacht.

Marda - 19/03/2018 om 16:05

Het is fijn dat het altijd zo duidelijk is en gaat. Hopelijk mag het zo zijn dat er dit jaar nog een aantal Mutssja's voor mij op de post kunnen worden gedaan zonder sjaaltjes , deze geven te veel druk momenteel op mijn hoofd ! Ik blijf een grote fan van je mutsjes en draag ze met flair . Ha ha ha Krijg altijd lovende opmerkingen dat ik er ondanks alles met wat make-up , kleding en bijpassende Mutssja's er super verzorgd uit zie. Dat is toch Super een win win situatie voor jou en mij ! Daar doen we het voor toch ? Het leven stopt niet bij ziek zijn , ook dan mag je gezien worden. Ik probeer een voorbeeld te zijn dat een mutssja betaalbaar en vrouwelijk is. Deze dame is blij met jou , ga zo door en blijf je hart volgen ,want dat klopt

 
Pagina 1 van 1