De Maker

 

Begin 2005 werd bij mij borstkanker geconstateerd. De behandeling bestond o.a. uit chemotherapie en het gevolg daarvan was de onvermijdelijke haaruitval.

Ik heb een pruik aangeschaft maar ik kon die niet de hele dag op mijn hoofd verdragen. Toen ben ik op zoek gegaan naar een alternatief.

Na veel proberen achter de naaimachine ben ik uitgekomen op een lekker zittend mutsje gecombineerd met een sjaaltje. Het resultaat was de Mutssja.

Een leuke bijkomstigheid was ook dat mijn kale hoofd niet meer zo klein leek. Door de vele enthousiaste reacties in mijn omgeving kwam ik op het idee om ze via internet te gaan verkopen. 

Ik heb de mutsjes en sjaals in veel verschillende kleuren zodat je mooie combinaties kan maken. 

Ik hoop dat de Mutssja's een leuke en voordelige oplossing voor je (tijdelijke) kaalheid bieden.

De mutsjes worden allemaal door mij zelf ontworpen. Ik koop en knip de stoffen zelf. Bij het in elkaar zetten krijg ik hulp van mijn naaister. Al het klantcontact, website onderhouden en verzenden van de Mutssja’s doe ik zelf. Hier heb ik meer dan een full time baan aan maar ik doe dit met heel veel plezier. Ik vind het zo fijn om een product te maken wat warmte en steun kan geven in moeilijke tijden.