SG76 Jeans blauw gemêleerd donker, sjaaltje donker blauw met zilveren pailletjes
SG76 Jeans blauw gemêleerd donker, sjaaltje donker blauw met zilveren pailletjes

Dit model heeft een V vorm op je voorhoofd. Er zitten plooien zowel bovenop als achterop je hoofd om volume te creëren. Deze Mutssja is inclusief het afgebeelde sjaaltje.

€ 22,95
Prijs per Mutssja

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel je vraag dan aan mij

Heb je een feestje, verjaardag, iets speciaals of vind je een glittertje mooi dan is deze Mutssja de oplossing voor je.
Alle Mutssja's worden gemaakt van rekbare stoffen dus past, op een kleine uitzondering na, elke vrouw het mutsje. Problemen of vragen over de maat neem gerust contact met me op en we vinden een oplossing.
Je kan kiezen of je de Mutssja van velours of tricot wilt hebben. De tricot mutsjes (stof waar t-shirts van gemaakt worden) zijn in principe het beste geschikt voor warm weer maar zijn ook prima te dragen in de winter. De velours mutsjes geven meer "volume" op je hoofd omdat het een dikkere stof is. Velours oogt stijlvoller, er zit namelijk een licht glans op. Beide stoffen zijn zacht, tevens rekbaar en zitten comfortabel op je gevoelige en tere hoofdhuid.
De sjaaltjes, die niet aan de mutsjes vastzitten, zijn gemaakt van allerlei soorten (handwas) stof, die qua kleur op de mutsjes zijn afgestemd. Je kan meerdere sjaaltjes bestellen bij een basiskleur muts.
De maat van deze sjaaltjes is 14 cm bij 190 cm.
Laatst bekeken producten